Referanser Catering

Vi gjør alltid vårt ytterste for å gi våre kunder trygghet og flotte opplevelser. Ikke bare skal maten være av den beste kvalitet. God service og bra logistikk er også viktige suksessfaktorer.
Dette betyr deilig mat, levert til riktig tid, i riktig mengde og til en god pris.  

Se hyggelige tilbakemeldinger fra våre kunder her

 

"I noen hektiske dager I august 2014 hadde Hammerfest, Nordkapp, Honningsvåg, Alta, Kvænangsfjellet og Tromsø den gleden av å være vertskap for verdens vakreste sykkelritt – Arctic Race of Normay (ARN).

For å kunne få til et så stort og omfattende arrangement er man avhengig av et stort engasjement og eierskap fra lokalbefolkning og lokale, dyktige og fleksible leverandører.

Det var «1000 ting som måtte på plass». Ryttere, hjelpeorganisasjon, besøkende og sponsorer skulle huses, bespises, transporteres og underholdes, for å nevne noe. I tillegg kom alt rundt selve sykkelløpet, som arrangøren (ASO) selv hadde ansvaret for.

Statoil er en av hovedsponsorene til ARN, vårt mål men arrangementet var å få frem vår viktige rolle i nord, samt bidra til at arrangementet rundt våre gjester gikk på skinner i Troms og Finnmark.

Med oss på laget fikk vi blant annet 4service. Uten 4Service, med deres gjestfrihet, fleksibilitet, profesjonalitet og kulinariske ekspertise ville opplevelsen for våre gjester ikke vært den samme."

 

Therese Bang Larsen

Company Representative
Statoil ASA

 

 

"Kinevo AS er arrangør av konferansen Arctic Operations, vi har benyttet 4 Service til lunsj og middags servering under konferansen i november 2014. Vi er meget godt fornøyd med leveransen og planleggingen i forkant og håper å få til et samarbeid også for konferansen i 2015, Hege Hansen, Seniorrådgiver Kinevo AS"

 

Hege

Kinevo AS

 

"Jeg har vært med i noen komiteer som lager tilstelninger for mandssangen.
Men jeg har aldri - noen gang fått så mange flotte tilbakemeldinger om god mat som vi fikk.
Både valg av meny, og smaken og måten maten var anrettet, vi fikk stående ovasjoner fra festdeltakerne.
Jeg er veldig glad og lettet over måten dere hadde løst vår bestilling. Vær sikker, det er mange som kommer til å snakke positivt om maten
som kommer til å snakke pent om dere."

Takk for en kjempe flott middag.

 

Hammerfest Mandssangforening
Torbjørn Næss

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner